To reset your password, please enter your email address or username below.

Можливості | Європейський фонд за демократію надає гранти на реалізацію громадських ініціатив

Європейський фонд за демократію надає гранти на реалізацію громадських ініціатив

Організатор: The European Endowment for Democracy (EED)
Термін подачі заявки: Бессрочно
Статус: Реєстрація заявок
Винагорода: Финансирование проекта и коучинговая поддержка

Європейський фонд за демократію (ЄФД) – це незалежна організація, яка надає гранти, яка підтримує організації громадянського суспільства, продемократичні рухи, громадянських та політичних активістів, а також незалежні медіа-платформи та журналістів, які прагнуть плюралістичної демократичної політичної системи. До них також можуть належати новостворені або незареєстровані організації, неформальні платформи, молодіжні групи та окремі особи. Зокрема фонд підтримує тих, кого не можуть підтримати інші донори та існуючі інструменти ЄС, а також спеціалізується на наданні конфіденційної підтримки ініціативам, які потребують особливої ​​уваги.

З цією метою ЄФД забезпечує орієнтовану на попит контекстну підтримку, яка одночасно є і нетрадиційною, і гнучкою. У цьому плані підтримка не обмежується суворо певним списком тематичних областей.

Нижче наведено список ключових тем для заявки на грант:

Ініціативні пропозиції оцінюються на індивідуальній основі без будь-яких упереджень, з урахуванням різних потреб, труднощів та умов роботи. Крім фінансової підтримки, ЄФД також сприяє підвищенню ефективності ініціатив через пряму коучингову підтримку, можливості навчання та розвитку, які він надає грантоодержувачам як до надання гранту, так і під час його реалізації.

ЄФД працює переважно у країнах регіону Європейського сусідства (країни Східного партнерства, Близького Сходу та Північної Африки), на Західних Балканах та Туреччині. До країн східного сусідства, які мають право на отримання підтримки, належать: Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова та Україна.

У 2015 році мандат ЄФД був розширений, тепер можливість отримати гранти є у заявників із Казахстану, Киргизстану, Росії, Таджикистану, Туркменістану та Узбекистану.Потенційно ЄФД може розглядати також заявки з інших країн за умови наявності фінансування.

Подати заявку на грант можна тут.

Автор публікації

Коментарі: 0
Публікації: 293
Реєстрація: 03.12.2020