To reset your password, please enter your email address or username below.

Звернення колективу медіапроекту NewsPrice щодо ситуації в Україні/допомога журналістам

Друзі, колеги,

Напередодні весь цивілізований світ був збентежений новиною про нелюдський вчинок керівництва Російської Федерації, яке віддало злочинний наказ про наступ на територію суверенної держави – України. Прямо зараз у дотику гинуть сотні молодих хлопців, яких відправили на забій з метою демонстрації уявного панування Кремля. Це недопустимо. Це низько. Це – реалії сьогодення, в які досі не хочеться вірити.

Ця ситуація торкнулася всіх сфер мирного життя України, в тому числі і ЗМІ. Багато наших співробітників, які проживають у різних регіонах країни, прямо зараз змушені працювати в прифронтових реаліях, продовжуючи виконувати свій обов’язок, часто із загрозою для власного життя. Сьогодні ми оголошуємо про початок роботи локального центру моніторингу ситуації в Україні та просимо Вас про допомогу. Якщо Ви стали свідком факту застосування сили, просимо Вас зв’язатися з редакцією медіа-проекту NewsPrice. Ця інформація поширюватиметься по всьому Інтернету, демонструючи докази військових злочинів представників Збройних сил РФ.

Електронна пошта: support@newsprice.info.

Крім того, у зв’язку з початком великомасштабних бойових дій на території України наші колеги зі Львівського медіафоруму оголосили про зміну формату своєї роботи. З інформацією про допомогу журналістам, які перебувають у зоні бойових дій, ви можете ознайомитись у повідомленні нижче:

У зв’язку з ситуацією в Україні “Львівський медіафорум” переформатовує режим своєї роботи. Офіс організації працюватиме 24/7. Ми готові приймати журналістів, яким потрібно виїхати до Львова.

Точкою збору є офіс за адресою: Львів, вул. Костюшка, 18, 3 поверх.

Телефон для зв’язку: 0503041290.

Наразі ми не працюємо як інформаційний координаційний центр. Не надаємо інформацію про обстановку у Львові, не шукаємо контактів для журналістів, героїв, коментарів тощо. Цим у Львові займається КРИЗОВИЙ МЕДІАЦЕНТР. Контакти: 0975897699 (Христина).

Бережіть себе. Слава Україні!

Автор публікації

Коментарі: 0
Публікації: 295
Реєстрація: 03.12.2020